Femeia de 40 de ani, in ochii unui barbat adevarat

 „Pe măsura ce înaintez în vârstă, apreciez cel mai mult femeile trecute de 40 de ani.

O femeie trecută de 40 de ani nu te va trezi niciodată la miezul nopţii să te întrebe la ce te gândeşti. Ei nu-i pasă la ce te gândeşti.

Dacă o femeie trecută de 40 nu vrea să urmărească un meci, nu stă prin preajmă miorlăindu-se. Face ceva ce chiar îşi doreşte să facă. Şi de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.

O femeie trecută de 40 se cunoaşte suficient pe ea însăşi ca să fie sigură de cine este, ce este, ce vrea şi de la cine. Sunt puţine femei trecute de 40 cărora le pasă de ce-ai putea gândi despre ele sau despre ce fac.

Femeile trecute de 40 au o mare demnitate. Rareori se apucă să ţipe la tine la operă sau în mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, dacă o meriţi, nu ezită să tragă în tine.

Femeile trecute de 40 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele ştiu cum e să nu fii apreciat.

O femeie peste 40 are încredere să te prezinte prietenelor ei. Una mai tânără cuplată cu un bărbat îşi ignoră deseori chiar şi cele mai bune prietene pentru că nu are încredere să le aducă în preajma lui. Celor peste 40 nu le prea pasă dacă eşti atras de prietenele ei pentru că ştie că ele nu o vor trăda.

Femeile devin medium pe măsură ce îmbătranesc. Niciodată nu trebuie să-ţi mărtusiseşti păcatele unei femei peste 40. Ele ştiu întotdeauna.

O femeie trecută de 40 arată bine purtând un ruj roşu strălucitor. Asta nu e valabilă şi pentru una mai tânără. Odată ce a trecut de un rid sau două, o femeie peste 40 este de departe mai sexy decât omoloaga sa mai tânără.

Femeile de peste 40 de ani sunt deschise şi oneste. Ele îţi vor spune imediat dacă eşti un ticălos sau te porţi ca un ticălos. Niciodată nu trebuie să te întrebi cam pe unde te situezi în relaţia cu ele.

Da, preţuim femeile trecute de 40 de ani pentru o mulţime de motive. Din păcate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligentă şi fierbinte, trecută de 40 de ani, există o relicvă cu chelie şi burtă în pantaloni galbeni, făcându-se de râs alături de o chelneriţă în vârstă de 22 de ani.”

 (Andy Rooney – CBS)

 
Publicitate

24 comentarii la “Femeia de 40 de ani, in ochii unui barbat adevarat

 1. …si …si mai de pret…o femeie de 40…care arata de 30…si traieste ca la 20…e ceea mai iubita si apreciata…femeie. Parerea mea…

 2. În ochii unui bărbat nu ai decât să priveşti, ca să vezi cât eşti de frumoasă; te oglindeşti în ochii lui.
  Vârsta e o chestie de spirit; îmi doresc să îmi trăiesc cu graţie anii poveştii mele, eterna poveste, femeia care sunt. Femeia care eşti, aidoma o face şi cred că a făcut-o.

  Cu drag, Zbor de fluture, suflet de adolescentă, copil al timpului.

 3. Diana – e putin probabil sa existe asa ceva… Timpul pe care nu-l treci nu are cum sa-si lase amprenta, asa cum din experientele netraite nu poti invata mare lucru.. 🙂

 4. Camelia – merci de piesa… 🙂 Superba… si la obiect…
  Asa e… varsta e o chestie de spirit… dar spiritul la o anumita varsta, are alta slefuire…
  Iti vei trai, sunt sigura, cu gratie anii povestii tale, asa cum deja ai inceput s-o faci… Nu incape indoiala…
  Cu drag.

 5. Gingasele flori, soare dulce, inimi deschise pline de bucurie, toate acestea pentru toate fetele si femeile va doresc din suflet o primavara incarcat cu prietenie si respect…Andy

 6. Lasati primavara sa va patrunda in suflet, sa va incalzeasca si sa va umple de bucurie si iubire!
  Va doresc o primavara frumoasa tuturor! Andy

 7. e clar… o sa raman indragsotit pentru veci, de… peste 40 de ani… nu ca e mai… asa cum zici tu… ci pentru ca sunt… asa cum ma stiu…
  cand iubesti… iubesti si gata… nu cauti explicatie sau motivatie, iubirii…
  doar cand nu mai iubesti, incerci sa gasesti motive pentru pentru a-ti demosta tine mai intai si apoi altora, gerul tau de neiubire… demostratie care, nu are nici o valoare…
  cu stima,
  ovi

 8. Pingback: Despre adolescenţi şi droguri « Symphonie pour un monde étrange

 9. Pingback: Cum omori o hidră? « Symphonie pour un monde étrange

 10. Încerc să nu fiu subiectivă ţinând cont de vârta pe care o am şi de cea despre care se scrie în această postare. Mi-a plăcut şi am un zâmbet larg pe faţă.

  Mulţumesc pentru toate vizitele pe care le faci pe blogul meu.

  Zile pline de frumos!

 11. Încerc să nu fiu subiectivă ţinând cont de vârsta pe care o am şi de cea despre care se scrie în această postare. Mi-a plăcut şi am un zâmbet larg pe faţă.

  Mulţumesc pentru toate vizitele pe care le faci pe blogul meu.

  Zile pline de frumos!

 12. Ştii ce mi-ar plăcea să îmi spună bărbatul pe care l-aş iubi, atunci când întâmplarea se va numi dragoste? Nu am plecat în lume ca să te caut, ci pentru a te găsi.

  Un gând din suflet, cu tot dragul.

 13. Pingback: Undeva suntem « Symphonie pour un monde étrange

 14. Pingback: Schizofrenie I « Symphonie pour un monde étrange

 15. Am trecut să îţi las un gând, un spus de-al lui Gellu Naum:

  „Cuvintele, de multă vreme nu mai fraternizau. Noi ne iubeam. În zori divinizam săpunul, floreta străvezie a unor simţuri până mai ieri simetrice. Aveam cumpene capabile să anuleze rigoarea celor mai pure inegalităţi. Asta ne mai liniştea. Virtuţile ineficace ale plinului ne construiau clepsidre. Roua cădea pe rouă, retina pe retină, rigidul pe rigid. Caii noştri de piatră simulau adăpatul la sorburi de piatră pe când vizitii păreau că meditează în largile lor mantii neclintite.
  Pe rafturi doar arama precaută mai tresărea la fiecare licărire”.

  În mine au ruginit nişte gânduri nespuse; un cuvântat în care îmi doresc să mă rostesc în suflet privirii aceluia încă neîntrupat care va fi întruchipare cândva.
  Cu tot dragul, Zbor de fluture.

 16. Va veni vremea, Camelia, cand acele ganduri vor iesi la iveala… si vor avea luciu si limpezire de suflet, ca si raza de soare.
  Cu mult drag, Camelia.

 17. felicitari! m-a atins delicat acest articol minunat! balsam pentru suflet! ma regasesc in randurile tale, chiar daca nu am 40 de ani. si cred ca-i de bine 🙂 superb!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s