8 comentarii la “Sarbatori fericite!

 1. Fie-ţi toate clipele pline de vrajă, în anotimpul sufletului tău; fie-ţi Crăciunul magic şi viaţa poveste; ţesătură de visuri argintii, dragă picătură vie, zbor de aripă albă!

 2. Iti multumesc din suflet, Camelia! Si tie noul an sa iti fie inceput de viata cu bine, cu suflet curat si implinit si cu multa sanatate! Lui Ale ii doresc din suflet succes in tot ce si-a propus, sa isi traiasca fumoasa adolescenta, inceput de tinerete, cu tot sufletul! Va pup cu drag si „La multi ani!”

 3. au trecut sarbatorile…
  vin si eu… intarziat… cu gandul meu de bine… cu dorina de mai bine… pana cand binele va deveni realitate, la tine… la mine… la toti…
  la multi ani…

 4. Pingback: Cuvinte-bucle « Symphonie pour un monde étrange

 5. Mai scrie, sufletule, mai spune-ni-te, când o vei voi, prin ce vei voi; eşti printre acei care atunci când tac, când se tac, nu o fac fără gânduri.
  Cu mult drag, Zbor de fluture, femeie cu privire intens pătrunzătoare; aşa mi te închipui, când te uiţi înspre oameni, înspre viaţă…cu mult drag ţie şi domniţei celei mici, şi ea, acum, o tânără femeie cu visuri de diamant în păr şi fluturi albi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s